OKOSDOBOZ

Okosdoboz

Szolgáltatás: UX és UI desing,  oldal layoutok, XD prototípus

Kategória: oktatás

Megbízó: Okos Doboz portál

Okosdoboz

Szolgáltatás: UX és UI desing,  oldal layoutok, XD prototípus

Kategória: oktatás 

Megbízó: Okos Doboz portál

Digitális feladatgyűjtemény

Honlapkészítéssel kapcsalatos képzéseket bemutató portál és webshop. A képzések száma 10 alatti.

Tudáspróba, fejlesztés, tesztek

A tanfolyamok során beküldött gyakorlati feladatok és a hozzájuk kapcsolódó elemzések megmutatása fontos része a portálnak.

Alsó és felső tagozatos tantárgy/évfolyam bontásban

A képzelet és a valóság találkozását szerettük volna megjeleníteni, amely az alkotói folyamatot kíséri.

Játékok, videók, interaktív feladatok

Kreatív szakmát keresők, kisvállalkozók, honlapkészítéssel foglalkozó szakemberek

UX DESING

Az online is valóságos

A két és a három dimenzió játékos találkozása a keretek átlépését, a nem szokványos megoldásokat jelképezi. Amikor egy képernyőből kiugrik valami a valóságba, azzal meg tudjuk mutatni, hogy a webes világ, az internet, az általunk készített honlapok nagyon is valóságos hatást képesek kifejteni.

Ezekkel a képernyős megoldásokkal azt az érzetet szerettük volna erősíteni, hogy az online tanfolyam nagyon is kézzelfogható támogatást nyújt, nagyon is valóságos.

ikonok

Képzelet és valóság találkozása

Amikor belemerülsz a munkába, a külvilág megszűnik létezni, legalábbis sajátos szűrőn át érzékeljük a valóságot. Nem könnyű vizuálisan megragadni ezt a pillanatot anélkül, hogy közhelyesek lennénk. Amikor a képzelet betör a valóságba, amikor egy különleges alkotó térben tartózkodunk tanulás, vagy tervezés közben – ez az érzés ihlette a a honlap illusztrációit. 

színek

Otthon lenni a munkában

Van egy másik fontos mondanivalója is ezeknek a képeknek. Szinte minden alak barátságos, otthoni környezetben, laza testtartásban, vidáman dolgozik. A home office nem csak egyszerűen az a helyszín, ahol élünk és dolgozunk, hanem egy olyan életstílust is jelent, amelyben a munkáról magunk hozzuk meg a döntéseket. Ahol a munka nem egy nyomasztó, legjobb esetben is csak unalmas pénzkereső tevékenység, hanem a legerősebb képességeink gyakorlatoztatásának terepe. Ahol minden áldott nap átélhetjük az alkotás örömét, és megtapasztalhatjuk a saját hozzáadott értékünket. 

oldal layoutok

Vizuális nyelvezet

Minden egyes tanfolyamot be kellett helyezni ebbe a sajátos KWT univerzumba. Ugyanazokat a vizuális eszközöket és szabályokat alkalmaztuk, de minden egyes témakörnek valamilyen formában felismerhetőnek, megkülönböztethetőnek kellett lennie. 

Honlapot szeretnél? Lépj velünk kapcsolatba még ma!

    Címoldal   |   Munkáink   |  Blog  |   Kapcsolat

    Webdesing by Webartery © 2020